6 coole T-shirt shops voor Geeks

3 januari 2009 om 13:36

Je kunt online de coolste dingen bestellen. Er is misschien een economische crisis aan de gang, maar dat betekent niet dat je moet stoppen met geld uitgeven. Je moet je geld gewoon slimmer besteden: de dollar staat laag ten op zichte van de euro! Nu is de tijd om de coolste, geeky t-shirts online te bestellen.

Space Pancake

Het bovenstaande shirt is te koop bij Space Pancake. Space Pancake verkoopt onder andere t-shirts met artwork van de online comic Thingpart, een van mijn favoriete online comics.

XKCD

XKCD - Science, it works, bitchesEen andere van mijn favoriete online comics verkoopt ook shirts. Bij de meeste geeks en nerds is de online comic XKCD goed bekend. De t-shirts verkrijgbaar in de online shop zijn van dezelfde kwaliteit als de comics.

TopatoCo

Ook TopatoCo verkoopt shirts van verschillende online comics. Aanraders zijn die van pictures for sad children en die van Beaver and Steve, maar bekijk ook zeker de andere shirts!

uneetee & Threadless.com

Webcomics zijn niet de enige leveranciers van coole t-shirts. uneetee & Threadless.com zijn twee sites waar iedereen designs van shirts kan indienen. Dat betekent niet dat het niveau laag is: alleen de beste designs worden als t-shirt gedrukt.

Glennz

Glenn Jones, aka Glennz, is ooit begonnen als ontwerper op Threadless.com. Hij was daar zo succesvol, dat hij voor zichzelf begonnen is. Geen slecht besluit!

Tip!

Een laatste tip: bestel niet teveel shirts tegelijk, dat bespaart je misschien verzendkosten, maar krijg je wel te maken met invoerrechten en omzetbelasting. Check de site van de douane voor meer informatie.

2 reacties op “6 coole T-shirt shops voor Geeks”

  1. Het belastingvrije bedrag is toch pas verhoogd naar 150 euro? Of moet dit nog gaan gebeuren. Er staat mij iig zoiets bij.

    Een andere leuke shop is Snorgtees zij zijn ook niet echt duur.

  2. Haha, nice, thanks voor de linkjes :D

Plaats een reactie